Laura in Australië

Are ya going to Sydney?

Nadat we dan afscheid hadden genomen op Schiphol (echt zoo lief dat jullie allemaal waren meegekomen!), was het dan tijd voor Ilse en mij om in het vliegtuig naar Londen te stappen. Het was natuurlijk meteen raak, want ik kwam naast een Australier te zitten. Als snel had hij door waar we heen gingen: ' Are ya going to Sydney?'. Hij bleek zelf uit de buurt van Sydney te komen en begon wild enthoussiast te vertellen. Toen wehet vliegtuig uitstapten hadden we al handen vol tips gekregen, moesten we echt beloven om te laten weten of we veilig waren aangekomen en waren we uitgenodigd in zijn vakantiehuis. Het leek me duidelijk: dit is het eerste contact met de Australische mentaliteit! Het belooft veel goeds:)

Inmiddels zijn we nu twee dagen in Sydney. Het is een geweldige stad met enorme torens en omringt door water. Ik denk dat als we over onze jetlag heen zijn, we de stad nog veel mooier gaan vinden:P. Want we hebben nu twee dagen lang maar wat rondgestjokt. Jetlag straalt van ons gezicht af. Bah hoe kun je je zo gedesorienteerd voelen. Maargoed, inmiddels ben ik erachter gekomen dat de beste remedie tegen een jetlag hardlopen is! Dat deed ik dus vanochtend. Sydney heeft een park waaraan serieus geen einde lijkt te komen. Maar ik, nieusgierige, bleef maar doorrennen en opeens.... DAAR WAS HET OPERAHOUSE en de harbourbrigde.. echt een machtig uitzicht! (haha en toen moest ik het hele stuk nog terug;))

We hebben Sydney al een klein beetje leren kennen. Maar er is nog veel meer! Ik denk dat ik op zoek ga naar een baantje, zodat ik ook wat houvast kan vinden in de grote stad. Ik zal mijn CV maar eens in het engels gaan vertalen;)

Heel veel liefs

Laura xx

je mannetje

:) goed bezig:)

Gentjana

Laura mail eens als je je verhalen erop zet want op de een of andere manier krijg ik er geen bericht van terwijl ik me wel heb aangemeld voor dat automatische reactiemachine. Echt enorm geweldig en ik ben echt heel erg jaloers! Echt heel erg!

Gentjana

Sorry, ik zie het al:P Mn mail deed eventjes raar:P

anne

Ik ben nou al jaloers gewoon. Have fun!!

joris

ooeh, probeer ook wat foto's te maken (A) :D t klinkt nou al echt supervet ;)

Roy

Hey Laura!
Klinkt echt supervet allemaal! Ben echt van plan om je te blijven volgen komend jaar.
We zijn net terug van onze Interrailtrip door Europa, zó vet! We zijn in de Pyreneëen geweest (waar we alledrie ziek zijn geworden van water), Barca (waar we op de fiets de hele stad hebben gezien), Blanes (waar we 1 nachtje zijn uitgegaan), Salamanca (waar we 1 avond door de stad hebben gechilled en op het station hebben geslapen), Afife in Portugal (waar we 3 dagen hebben gesurft, ZO vet. Geloof mij als er iets is wat je moet gaan doen in Australië dan is het surfen, minstens een maand! Als je een beetje aanleg hebt (ben ik van overtuigd) dan is dat echt geweldig!), Santiago de Compostela (best leuke stad) en de laatste 2 dagen hebben we als zwervers geleefd (eerst een nacht doorgebracht buiten een treinstation in Madrid, vervolgens 24 uur moeten overleven op het vliegveld haha). Echt een geweldige reis.
Ik hoop echt dat je snel je draai vindt, maar dat moet lukken, als je zo'n begin hebt!

Take it easy girl!

Thijs

Heey Laura,

Heel veel plezier in Down Under

groetjes Thijs

Sander

mooi verhaal Laura, doe er nog maar een maand of 9 van zulke ervaringen achteraan. En veel hard werken en grof geld verdienen natuurlijk :-)

Sanne

Hejj Laura,
ik kan gewoon niet geloven dat je aan de andere kant van de wereld zit! ik ben echt jaloers:(
maarja, ik hoop echt dat je veel plezier hebt, en zie je over een hele tijd nog wel eens he!
xxx sanne

vivianne

Hoi Laura,
Wij zijn net teruggekomen van vakantie en ik wilde natuurlijk meteen even weten hoe het je in de afgelopen 14 dagen is vergaan.
Als hetgeen ik nu al heb gelezen aan ervaringen in de korte tijd dat je in Australie bent, de komende tijd zo doorgaat dan kun je er wel een boek over schrijven als je weer terug naar Nederland komt.
Laura, ik hoop snel weer een berichtje van je te kunnen lezen en tot die tijd geniet met volle teugen en succes bij het vinden van een leuk baantje.
Liefs en xxxx Vivianne (en natuurlijk Bert)

Cindy

heee ! wat superleuk!
vanaf zondag kan je mij ook volgen op:
www.cindyallis.waarbenjij.nu
mocht je er interesse in hebben...
heeeel veel plezier nog! en ik hoop nog veel verhalen van je te kunnen lezen:)

steef

heey lieverd

Oh ik mis je zoooo :( Maar ik vind het super fijn om te lezen dat het je al goed gaat. Je gaat de beste tijd van je leven hebben :D. Heel veel plezier en ik wacht met smart op je volgende mail... Laat even weten via mail ofzo of je ook skype hebt...